Домашня піца, не відрізниш від ресторанної. Весь секрет в тісті. Тепер щодня печу улюблену «Маргариту» з домашньою моцарелою
Отже, беріть улюблену начинку і деко побільше! Джерело
Складові
Молоко 200 мл
Сіль 0,5 ч. л.
Цукор 2 ч. л.
Дріжджі 10 г
Оливкова олія 2 ст. л.
Пшенична мука 300 г
Шинка 150 г
Помідор 1 шт.
Твердий сир 150 г
Томатний соус за смаком.
Приготування
У тепле молоко додайте цукор і сіль, покладіть дріжджі, влийте оливкову олія, перемішайте.
Частинами всипте просіяне борошно і замісіть м’яке тісто.
Викладіть його в миску і накрийте рушником, поставте в тепле місце приблизно на 30 хвилин для того, щоб тісто підішло.
Присипте поверхню столу борошном і розкачайте тісто тонким шаром.
Змастіть основу для піци томатним соусом, викладіть тонко нарізану шинку і кільця томатів, посипте тертим сиром.
Відправте піцу в розігріту до 190 градусів духовку на 15 хвилин.
Готово!
Начинка для дріжджової піци підійде будь-яка, з такою основою чудово вийде навіть звичайна «Маргарита» з домашньою моцарелою.
Смачного!