Дуже смачні галушки з м'ясом
Дуже легке і просте блюдо, до того ж за бажанням, ви самі можете придумати будь-яку начинку. А під час посту використовуйте овочі та гриби, вони так само будуть чудово поєднуватися за смаком. Приготувати галушки можна будь-якого розміру, даний рецепт можете використовувати для приготування 4-6 галушки, до того ж чим менше будуть галушки, тим швидше вони приготуються при тепловій обробці.
Порада: Для теплової обробки ми використовували метод відварювання в підсоленій воді, ви ж можете запекти галушки в духовці, для цього, викладаємо наші галушки, з начинкою яку ми собі підібрали, на лист з пергаментом, зверху змащений олією, зверху так само змащуємо маслом і запікаємо в розігрітій духовці до 180-190 ° С протягом 20-25 хвилин, в залежності від величини галушок.
Час приготування: 60 хв
Складність приготування: 4 з 5 / люблю готувати