«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Головні причини появу білої піни в банці з медом, та чи можна такий мед їсти

Головні причини появу білої піни в банці з медом, та чи можна такий мед їсти

Іноді, в банках з медом з’являється біла пінка й відразу виникає сумнів у якості продукту. Проте, як вважають фахівці, не варто сумніватися, бо це натуральна медова глюкоза. Велика вдача натрапити на такий натуральний продукт.

Ця пінка формується сама по собі. В ній міститься дуже багато корисного для здоров’я натурального квіткового пилку. На смак пінка нагадує цукерки та тільки набагато корисніші й смачніші від справжніх.

Радійте коли придбали таку банку з бджолиним натуральним медом та з такою пінкою. Вам дуже пощастило придбати справжній, хорошої якості продукт, який не нагрівали та який можна не боятися їсти.

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі