«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Як приготувати Брауні з горіхами: рецепт Катерини Пєскової

Катерина Пєскова, фіналістка проекту МайстерШеф, поділилася рецептом шоколадних Брауні з волоськими горіхами. Інструкцію з приготування тістечок вона написала в своєму Instagram.

"Друзі, розкритий секрет щасливого дня:

1. Увечері приготуйте Брауні, попийте водички і лягайте спати;

2. Встаньте о 6 ранку, заваріть каву, візьміть Брауні, вийдіть на вулицю в найближчий скверик і насолоджуйтеся", – порадила своїм передплатникам екс-учасниця кулінарного шоу.

Брауні з горіхами від Катерини Пєскової

Інгредієнти:

100 г вершкового масла

120 г темного шоколаду

2 яйця

60 г цукру

40 г борошна

30 г горіхів

Рецепт приготування:

Горіхи підсушити в духовці і нарізати.

На водяній бані розтопити вершкове масло і чорний шоколад.

Помішуючи на слабкому вогні, нагріти до 45 С.

Повинна вийти однорідна блискуча маса.

Яйця розбити в чашу блендера і додати цукор.

Збити на середній швидкості в кухонному комбайні до білого кольору.

Це забере близько 7 хвилин. Зменшити швидкість, і в 3 етапи влити шоколад в яєчну суміш.

Перемішати до отримання однорідної консистенції.

Поступово додати просіяне борошно.

Наприкінці додати горіхи.

Застелити форму 20 х 20 см пергаментом, додати тісто і відправити в духовку, розігріту до 160 С.

Випікати 25-30 хвилин.

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі