Як приготувати Брауні з горіхами: рецепт Катерини Пєскової
Катерина Пєскова, фіналістка проекту МайстерШеф, поділилася рецептом шоколадних Брауні з волоськими горіхами. Інструкцію з приготування тістечок вона написала в своєму Instagram.
"Друзі, розкритий секрет щасливого дня:
1. Увечері приготуйте Брауні, попийте водички і лягайте спати;
2. Встаньте о 6 ранку, заваріть каву, візьміть Брауні, вийдіть на вулицю в найближчий скверик і насолоджуйтеся", – порадила своїм передплатникам екс-учасниця кулінарного шоу.
Брауні з горіхами від Катерини Пєскової
Інгредієнти:
100 г вершкового масла
120 г темного шоколаду
2 яйця
60 г цукру
40 г борошна
30 г горіхів
Рецепт приготування:
Горіхи підсушити в духовці і нарізати.
На водяній бані розтопити вершкове масло і чорний шоколад.
Помішуючи на слабкому вогні, нагріти до 45 С.
Повинна вийти однорідна блискуча маса.
Яйця розбити в чашу блендера і додати цукор.
Збити на середній швидкості в кухонному комбайні до білого кольору.
Це забере близько 7 хвилин. Зменшити швидкість, і в 3 етапи влити шоколад в яєчну суміш.
Перемішати до отримання однорідної консистенції.
Поступово додати просіяне борошно.
Наприкінці додати горіхи.
Застелити форму 20 х 20 см пергаментом, додати тісто і відправити в духовку, розігріту до 160 С.
Випікати 25-30 хвилин.