«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Карпатський “Торт чорний ліс” із вишнями! Дуже простий рецепт але надзвичайний смак! Печу кожні вихідні!

Шоколадні коржі і заспиртовані вишні у торті – ідеальне поєднання.

3 яйця, 1 скл. цукру, 1 скл. сметани, 1,5 скл. борошна, 1 ч. л. соди (погасити оцтом), 3 ст. л. какао.

Спекти два коржі, розрізати кожен навпіл. Коржі просочити солодкою кавою.

 

Перемазати кремом, в нього увіткнути вишні (попередньо замочити в гoрiлці).

400 г масла кімнатної температури збивати, вливаючи сире згущене молоко (даю до смаку, щоб був солодкий, приблизно 250-300 

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі