Літній ніжний пиріг з абрикосами та малиною. Зараз усі готують саме його
Саме зараз, у сезон свіжих ягід і фруктів, саме час готувати подібні пироги. Їх обожнюють дорослі і діти.
На потрібно:
250 мл — кефіру
250 г — борошна
180 г — цукру
2 — яйця
50 г — вершкового масла
1 чайна ложка розпушувача
1 чайна ложка ванільного цукру
щіпка солі
400 г — абрикосів
100 г — малини
Готовимо:
Беремо глибоку миску, наливаємо туди кефір і додаємо яйця, цукор, ванільний цукор, розтоплене масло. Міксером все ретельно перемішуємо. Борошно просіяти разом з розпушувачем і сіллю. Потім додати до рідкої основи суху суміш і ще раз все добре перемішати.
Беремо форму для випічки, змащуємо олією. Вилити в неї половину тіста, після цього викладаємо половину фруктів. Залити другою половиною тіста і викласти рівномірно фрукти. Кладемо в розігріту до 170-180 °С духовку на 50 хвилин.
Ось і все пиріг готовий. Приємного апетиту!