«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Мочені яблука в банках, ідеальний рецепт! Думала, яблук смачніше свіжих не буває, поки не спробувала мочені.

У моїй родині готувати домашні мочені яблука стало обов’язковою традицією.

Справа не тільки в тому, що вони всім нам шалено подобаються на смак, а ще й в тому, що це найкраща профілактика від остеопорозу і попадання в організм різного роду інфекцій.

Все тому, що в мочених яблуках міститься велика кількість кальцію та аскорбінової кислоти.

Цими фруктами добре ласувати перед основним прийманням їжі, через те, що вони збуджують апетит і завдяки цьому поліпшується травлення.

СКЛАДОВІ:

2 кг невеликих яблук
3 л води
150 г цукру
150 г меду
2 ст. л. солі
листя винограду і смородини
ПРИГОТУВАННЯ:

1. Гарненько помий яблука і склади в великий емальовий таз.
2. У каструлі змішай сіль, цукор і мед з водою, доведи до кипіння і провари. Після знімай з вогню і відразу виливай воду на яблука.

3. Додай листя винограду і смородини.

4. Зверху поклади тарілку і постав вантаж. Залиш яблука так на 2 тижні при кімнатній температурі, щоб вони забродили.

5. Останнім етапом буде викладання яблук в стерилізовані банки і заливка процідженим маринадом.

Мочені яблука в банках зберігаються місяцями, так що можеш сміливо замочувати хоч 10, хоч 100 кг, не боячись, що вони зіпсуються.

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі