«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Незвичайний рецеп — Кабачковий торт з помідорами та сиром

Максимально прості та корисні продукти — і незвичайний рецепт.

Торт викликає асоціації з кондитерським шедевром зі збитими вершками, шоколадом і свіжими фруктами. Але не всі так люблять солодке, тому торти з овочами знаходять своїх шанувальників.

Цей рецепт підходить любителям ситно перекусити без уважного перерахунку калорій. Все, що вам знадобиться — простий набір продуктів і трохи терпіння, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти

1 кг кабачків;
4 яйця;
6 ст. ложок борошна;
1,5 ч. ложки солі;
1, 5 ч. ложки соди;
3 свіжих помідори;
300 г сиру твердих сортів;
200 мл майонезу;
5 зубчиків часнику;
чорний мелений перець за смаком;
пучок кропу або петрушки.

Приготування

натерти кабачки на грубій тертці. Якщо овочі молоді, то очищати шкірку не потрібно;
посолити їх і дати настоятися 15-20 хвилин для виділення соку;
після того, як сік виділився, віджати кабачки;
додати в кабачкову масу борошно, яйця і гашену соду, поперчити;
перемішати всі інгредієнти, додати ще солі;
акуратно викласти одним шаром частину кабачкової маси на розпечену сковороду, обсмажити з обох сторін. Олії не повинно бути багато, інакше страва вийде жирною;
таким же чином досмажити решту суміші, повинно вийти чотири овочевих млинців;
тим часом готується начинка для кабачкового торта: у майонез видавлюється часник, соус акуратно перемішується до зникнення грудок;
обмазати кожен млинець майонезом;
тонко порізати помідори та викласти їх на соус;
посипати верх коржів кропом;
натерти сир на кожен млинець.

Верхній корж можна прикрасити тертими жовтками яєць і гілочками петрушки. Поставте торт для просочення в холодильник мінімум на 2 години.

Поділитися на

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі