Новинка-салат «Сеньйорита»: ідеально підійде на кожен день і на святковий стіл. Cпрoбуйте! Цeй смак вaртий вaшої увaги!
Складові:
куряча печiнка 200-300 грамів
картопля – дві бульбинки. Картоплю краще використовувати запечену, але можна відварену в мундирі
цибуля ріпка – одна цибулина середнього розміру
гриби печериці 400 грамів
яйця курячі варені круто – три яйця
петрушка зелень – 30 грамів
огірки консервовані – три огірочка
майонез – 100 грамів
гірчиця – одна чайна ложечка
сіль і чорний перець
рослинне масло для смаження
Приготування салату Сеньорита
Поставити сковороду на вогонь і розігріти олію. Печiнкy викласти на сковороду і обсмажувати з обох сторін – по три або чотири хвилини з кожного боку, не довше. Посолити печiнку в кінці смаження. І головне – не пересмажте її, інакше печiнка вийде сухою. Потім зменшити вогонь до середнього, закрити кришкою і обсмажувати ще приблизно чотири хвилини.
Печериці помити, обтерти серветкою і нарізати часточками або половинками часточок. Поставити сковороду на вогонь, розігріти її і викласти гриби на суху сковорідку. Після того, як гриби дадуть сік, потрібно смажити до тих пір, як сік повністю випарується.
Цибулю очистити і нарізати соломкою. Консервовані огірки нарізати невеликим кубиком. Коли рідина з грибів повністю випарується, гриби посолити, поперчити і перемішати. Потім додати трохи рослинного масла. Викласти цибулю і обсмажувати цибулю з грибами на невеликому вогні приблизно 10 хвилин до рум’яності грибів і до прозорості цибулі.
Тим часом відварені яйця очистити і нарізати середнім кубиком. Відварену або запечену картоплю очистити і натерти на крупній тертці.
Охолоджену печiнку нарізати середньою соломкою. Готові гриби викласти на паперовий рушник. Петрушку порубати ножем.
Для приготування заправки в майонез можна за бажанням додати гірчицю і чорний мелений перець. Потім перемішати. Заправка готова.
У салатник викласти печiнку, картоплю, огірки, обсмажені гриби з цибулею, яйця. Заправити салат заправкою з майонезу. Все ретельно перемішати. Прикрасити салат зеленню петрушки.
Смачного!