«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Смачні домашні чебуреки з хрустким тістом. Їх сeкрет криється в правильно приготованому тісті. Вся моя родина їх обожнює, просять приготувати їх знову і знову

Раніше в мене чесно сказати чебуреки не виходили.

Просто я не знала цього дивовижного секрету хрусткого тіста для чебуреків. Тепер готую тільки так. Джерело

Вся моя родина обожнює коли я готую смачні хрусткі чебуреки.

Знаю, що багато господинь вміють їх готувати, і у багатьох вони виходять різні, а у когось і зовсім не виходять.

Найголовніший секрет криється в правильно приготованому тісті для чебуреків.

Саме рецепт супер хрусткого тіста я вам сьогодні розповім.

Продукти:

Тісто:

борошно – 3,5 скл .;

1 яйце;

1 стакан води;

0,5 ч. л солі;

2 ст. л. соняшникової рафінованої олії;

2 ст. л. гopілки.

Начинка:

фарш (свинина, яловичина) – 600 грам;

цибуля – 600 грам;

сіль перець;

масло вершкове – 50 грам.

Смачні хрусткі чебуреки. Покроковий рецепт

Воду закип’ятіть додайте сіль, соняшникову олію, і склянку борошна. Швидко помішуючи, щоб не було грудочок.

Коли маса охолоне додайте яйце, гopілку, борошно, яке залишилося Забула сказати, борошно обов’язково просівають.

Накрийте тісто вологим рушником і залиште на 40-50 хвилин.

Поки тісто настоюється, займіться начинкою. Для цього в фарш додайте сіль, перець, і натерту на тертці цибулю. Перемішайте.

Якщо у вас домашній фарш, додайте трохи води, щоб фарш був соковитий.

Тісто розкачати, виріжте блюдцем коло. На одну сторону коржа покладіть фарш, і шматочок вершкового олії, накрийте іншою стороною. Краї защипніть, змочивши їх водою.

Обов’язково смажте чебуреки на сильно розпеченій рослинній олії з двох сторін.

Повірте, кликати рідних до столу не доведеться, самі прибіжать, на аромат домашніх чебуреків.

Смачного!

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі