Ось в чому секрет голубців по-румунськи: в 3 рази смачніше наших. Записуйте рецепт
Голубці виходять в 3 рази смачніше наших. Записуйте рецепт на всі часи. Джерело
Складові:
Для голубців:
1 качан свіжої капусти
50 г рису
150 г фаршу будь-якого
1 цибулина
1 морква
олія рослинна
100 мл води
сіль перець.
Для «шуби»:
30 г сметани
100 г сиру
2 помідори
3-4 зубчики часнику
кріп і петрушка
сіль перець.
Приготування:
Капусту кладемо на 5-10 хвилин в мікрохвильовку (потужність близько 900 Вт), а потім під струмінь холодної води. Після цього листя відокремлюються легко.
Рис відварюємо до напівготовності.
Цибулю і моркву обсмажуємо.
Рис і піджарку змішуємо з фаршем, солимо, перчимо до смаку.
Скручуємо голубці і укладаємо на деко, злегка змащене маслом.
Доливаємо воду, накриваємо деко фольгою і ставимо в духовку, розігріту до 200 ° С на 30 хвилин.
Для «шуби»: дрібно ріжемо помідори, натираємо сир, зелень подрібнюємо, часник пропускаємо через прес.
Додаємо сметану, сіль і перець, перемішуємо.
Викладаємо «шубу» рівномірно по поверхні голубців, розрівнюємо і запікаємо ще 10-15 хвилин.
Смачного!