Особливий рецепт огірочків по-баварські на зиму. Такі ви ще точно не готували.
«Супер хрусткі» огірки по-баварські на зиму. Готую кожного року.
Інгредієнти:
На літрову банку:
Огірки;
морква — 0,5 штуки;
часник — 2 зубчики;
одна цибулинка;
кріп;
цукру — 2 чайні ложки;
сіль — 1 чайна ложка;
оцет 9% — 45 мілліграм.
Приготування:
Огірки промийте і замочіть в холодній воді на 4 години. Стерилізуйте банки. Укладіть на дно моркву порізану кружальцями, часник, очищений і розділений на зубки, гілочку кропу і порізану цибулю. У огірків зріжте кінчики і щільно укладіть їх у банку, інформує Ukr.Media.
Засипте сіль, цукор і оцет в банки і залийте холодною водою. Поставте банки в каструлю, залийте водою до «плічок», і стерилізуйте з моменту закипання води в каструлі не більше 3 хвилин. Загорніть кришкою і укутайте до повного охолодження.
Приємного апетиту!