Печиво «Райське», цей рецепт дістався мені з найкращої дорогої цукерні. Діти від нього в захваті, та й дорослі теж
Інгредієнти для тіста:
1 ст. борошна
3 яйця
1 – 2 білки
250 мл. води
2 ст. л. цукру
1/4 ч. л. солі
100 г вершкового масла.
Для глазурі:
1 1/2 ст. цукрової пудри
4 – 5 ст. л. молока
1 ст. л. рідкого меду.
Спосіб приготування:
У невелику каструлю налийте 250 мл води, додайте 100 г вершкового масла, 2 ст. л. цукру, ¼ ч. л. солі, доведіть до кипіння, зменшіть вогонь, додайте 1 ст. борошна, швидко перемішайте.
Протримаєте тісто на вогні протягом 1 хвилини, щоб воно заварилося.
Зніміть тісто з вогню, остудіть, додайте по одному 3 яйця, добре перемішайте кожне.
Додайте 1 білок, знову добре перемішайте, покладіть тісто в кулінарний мішок.
Пергаментний папір поріжте квадратами 7х7 см, змастіть рослинною олією, за допомогою кондитерського мішечка видавити на папір невелику кількість тіста, щоб сформувати кільце.
У глибоку сковороду або сотейник залийте рослинне масло, розігрійте, акуратно візьміть за край аркуша паперу і переверніть кільце з тіста в масло, папір видаліть, обсмажте колечка з обох боків до золотистого кольору.
Готові кільця помістіть на паперовий рушник або серветку, щоб прибрати надлишки жиру.
Приготуйте глазур
Для цього в глибокій ємності змішайте 1 і ½ ст. цукрової пудри, 4 – 5 ст.л. молока, 1 ст.л. рідкого меду, ретельно перемішайте, підігрійте на повільному вогні до повного розчинення цукрової пудри і меду, трохи остудіть.
Кільця обмокніть в глазур, перекладіть на красиве блюдо. Можна подавати до столу. Смачного!