Приголомшливий і смачний. Одразу й не зрозуміла з чого. Взяла рецепт – готується неймовірно швидко
Блюдо виходить ситне, соковите і дуже смачне. Джерело
Необхідні продукти
6 штук лаваша
3 курячих яйця
1 склянка вершків
15 штук ковбаси (нарізка)
15 штук сиру (нарізка)
чорний перець
1 столова ложка паприки
сіль
петрушка
рослинна олія
Починаємо приготування
Беремо роз’ємну форму для випікання і промазуємо її маслом.
У миску вбиваємо яйця, додаємо вершки і все перемішуємо вінчиком. Потім всипаємо чорний перець, паприку і сіль. Все добре перемішуємо.
Кладемо в форму 1 лист лаваша і зверху поливаємо його соусом, а потім викладаємо шар з ковбаси і сиру. Потім накриваємо другим листом лаваша і поливаємо соусом. Таким чином робимо інші шари.
Останній шар накриваємо лавашем і поливаємо соусом.
Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо блюдо 20 хвилин. Готову страву дістаємо з духовки, виймаємо з форми і прикрашаємо тертим сиром з подрібненою петрушкою. Даємо торту трохи охолонути і подаємо до столу.