Салат з баклажанів по-татарськи. Насичений смак пiдкоpив мене з першої ложки. Багато про нього чyла, а вже й сама вмію гoтувати
Це дуже смачний гострий салат з баклажанів, помідорів, солодкого перцю і ріпчастої цибулі, з кавказькою ноткою за рахунок додавання свіжої зелені. Цей салат зазвичай закочують на зиму, хоча зовсім необов’язково чекати зими, можна готувати цей салат для повсякденного столу і є як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Продукти
Баклажани – 2 кг
Помідори – 1,5 кг
Перець солодкий – 1,5 кг
Цибуля ріпчаста – 1 кг
Олія – 150 г
Цукор – 100 г
Сіль – 70 г
Часник – 4 головки
Перець гострий – 1-2 шт.
Коріандр – 1/2 ч. Л.
Зелень кропу – 30 г
Зелень петрушки – 30 г
Зелень кінзи – 40 г
Корінь петрушки 1 шматочок
Смачного!