В рази смачніший за олів’є: салат «Мисливець» з бужениною та печерицями
Приготуйте салат «Мисливець», у якого дуже багато різновидів. В основному він відрізняється сортом використаного м’яса. Продукти для приготування страви з легкістю можна знайти у себе в холодильнику або на полицях найближчого супермаркету. Родина буде в захваті від такої закуски.
Складові:
- Картопля середня 6 шт.;
- Солоні огірки 2 шт.;
- Рослинна олія 2 ст. л.;
- Буженина 600 гр.;
- Печериці 600 гр.;
- Ріпчаста цибуля 2 шт.;
- Майонез 200 гр.;
- Перець чорний, мелений.
Спосіб приготування:
- Відваріть картоплю в мундирі, почистьте та поріжте смужками.
- Поріжте так само солоні огірки та м’ясо буженини й покладіть все в салатник.
- Поріжте ріпчасту цибулю та печериці на пластинки й обсмажте в рослинній олії на протязі 5 хвилин.
- Після дайте їм охолонути та покладіть до салатника.
- Додайте солі, перцю, майонезу та добре перемішайте.
Смачного!