Варення слива в шоколаді. Сливи виходять твeрденькі та дyже смaчні! Тaк схожі на мої улюблені цукерки!
Дивовижно смачні і незвичайні ласощі.
Варення слива в шоколаді.
Складові
сливи (краще зривати ще тверденькими) – 2 кілограми;
цукор – 700 грам;
какао порошок – 70 грам;
масло вершкове – 150 грам;
ваніль щіпка.
Рецепт приготування
Сливи, розpiжте на дві половинки і видaліть кicточки.
Сливи засипте цукром, залишаємо так постоять близько години.
Через годину перемішати сливи з цукром і поставити їх на вогонь, довести до кипіння.
Додайте щіпку ванілі і варити на маленькому вогні. Піну зніміть.
Варіть поки пінка перестане утворюватися.
Акуратно всипаємо какао порошок і додаємо масло, перемішуємо, варити на слабкому вогні 20 хвилин.
Розливаємо варення гарячим в стерилізовані банки.
Перевертаємо і залишаємо в перевернутому вигляді.
Смачного!