Торт “Баунті”. Дуже, соковитий і насправді тане в роті. Без перебільшення найсмачніший тортик з усіх які я куштувала
Корж:
4 яйця;
200 гр цукру;
200 гр борошна;
Какао -3 стол.ложки;
Вершки 10% – 200 мл (щоб просочити корж);
Крем:
200 гр кокосової стружки (якщо стружка дрібна, то можна трохи більше);
150 гр цукру;
250 мл молока;
150 гр вершкового масла.
Приготування
Збийте яйця з цукром. Час збивання – 15хв. Яєчно-цукрова маса повинна стати білосніжною.
Борошно змішайте з порошком какао.
Отриману суміш додайте маленькими порціями до яєчної маси. І акуратно перемішати лопаткою.
Форму змастити маслом, випікати корж при темп 180 гр до готовності. Поки корж остигає приготуйте крем. У невеликій каструлі змішайте молоко з маслом і цукром.
Поставте на вогонь і розтопіть масло.
Туди ж всипте кокосову стружку і все перемішайте. Доведіть суміш до кипіння і варіть 15 хвилин на повільному вогні. Не забувайте періодично помішувати майбутню начинку.
Корж розділити на 2 частини, просочити вершками (не обов’язково).
Викласти крем.
Зібрати торт, зверху можна шоколадну глазур вилити або посипати стружкою шоколадної.