«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Торт “Баунті”. Дуже, соковитий і насправді тане в роті. Без перебільшення найсмачніший тортик з усіх які я куштувала

Торт “Баунті”. Дуже, соковитий і насправді тане в роті. Збережи, щоб не загубити.

Корж:

4 яйця;
200 гр цукру;
200 гр борошна;
Какао -3 стол.ложки;
Вершки 10% – 200 мл (щоб просочити корж);
Крем:

200 гр кокосової стружки (якщо стружка дрібна, то можна трохи більше);
150 гр цукру;
250 мл молока;
150 гр вершкового масла.
Приготування
Збийте яйця з цукром. Час збивання – 15хв. Яєчно-цукрова маса повинна стати білосніжною.

Борошно змішайте з порошком какао.

Отриману суміш додайте маленькими порціями до яєчної маси. І акуратно перемішати лопаткою.

Форму змастити маслом, випікати корж при темп 180 гр до готовності. Поки корж остигає приготуйте крем. У невеликій каструлі змішайте молоко з маслом і цукром.

Поставте на вогонь і розтопіть масло.

Туди ж всипте кокосову стружку і все перемішайте. Доведіть суміш до кипіння і варіть 15 хвилин на повільному вогні. Не забувайте періодично помішувати майбутню начинку.

Корж розділити на 2 частини, просочити вершками (не обов’язково).

Викласти крем.

Зібрати торт, зверху можна шоколадну глазур вилити або посипати стружкою шоколадної.

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі